Giriş Kayıt
Michael Radiloff

Michael Radiloff


Yapımcı

Michael Radiloff, yapımcı.

Wrecker (2015), Kill Ratio (2016), (2016) Paradox (2016), (2016) The Curse of Sleeping Beauty (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 3.3 1,024
2017 Aksiyon Yapımcı 4.9 2,086
2017 Aksiyon Yapımcı 3.8 794
2016 Aksiyon Yapımcı 4.0 754
2016 Aksiyon Yapımcı 3.6 2,304
2016 Aksiyon Yapımcı 4.6 2,941
2016 Fantastik Yapımcı 4.3 2,601
2015 Aksiyon Yapımcı 3.5 1,900
1992 Biyografi Çeşitli 6.6 19,472

Kötü Polis
1992 Suç Çeşitli 7.1 34,409
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019