Giriş Kayıt
Angel Radefeld

Angel Radefeld (47)


Makyaj

Angelique Radefeld, 25 Aralık 1971 Normal, Illinois, ABD doğumlu makyaj.

Hayalimdeki Aşk (2012), Ray Donovan (2013), Oyunun Sonu (2006), Leprikon: Mahalleye Dönüş 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Angelique Radefeld
Doğum Tarihi: 25 Aralık 1971
Doğum Yeri: Normal, Illinois, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşıklar Şehri
2016 45 Komedi Makyaj 8.0 425,096
2015 44 Aksiyon Makyaj 5.7 1,949

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 42 Aksiyon Makyaj 4.8 180,251
2013 Suç Makyaj 8.3 67,681

Felekten Bir Gece 3
2013 42 Komedi Makyaj 5.8 267,189

Çatlak Film
2013 42 Komedi Makyaj 4.3 91,362

Hayalimdeki Aşk
2012 41 Komedi Makyaj 7.2 90,351

Ejderha Dövmeli Kız
2011 40 Suç Makyaj 7.8 384,055
2009 38 Aile Makyaj 2.8 457

Savaş Sanatı III: Ceza
2009 Aksiyon Makyaj 2.6 810
2008 Komedi Makyaj 5.5 818

Şıpsevdi
2007 36 Komedi Makyaj 5.8 79,736
2007 36 Belgesel Makyaj 7.1 875
2007 36 Komedi Makyaj 6.0 757

Kaliforniyanın Kralı
2007 36 Komedi Makyaj 6.7 21,268

Küçük Gün Işığım
2006 35 Komedi Makyaj 7.8 405,955

Dingin Savaşçı
2006 35 Dram Makyaj 7.3 24,514
2006 35 Komedi Makyaj 5.4 2,906

Oyunun Sonu
2006 35 Suç Makyaj 5.1 4,874
2006 Suç Makyaj 7.5 539

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 34 Komedi Makyaj 5.1 62,958
2005 34 Suç Makyaj 5.2 356
2005 34 Komedi Makyaj 6.3 366
2004 33 Aksiyon Makyaj 6.7 73,412
2004 Komedi Makyaj 7.1 1,227

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 32 Komedi Makyaj 4.0 3,769
2003 Komedi Makyaj 4.2 2,650

Cehennemde Doğanlar
2003 32 Fantastik Makyaj 3.5 573
2003 32 Komedi Makyaj 6.0 5,850

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 31 Biyografi Makyaj 7.1 78,436
2002 31 Komedi Makyaj 5.0 2,282

Asla Mafyadan çalma
2002 31 Dram Makyaj 5.5 609
2001 30 Komedi Makyaj 5.0 236
- Komedi Makyaj    
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019