Giriş Kayıt
Naomi Radcliffe

Naomi Radcliffe


Oyuncu

Naomi Radcliffe, Oldham, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(2002) 24 Saat Parti İnsanları (2002), (2015) Spotless (2015), (2017) Three Girls (2017), (2017) Broken (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Oldham, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.1 2,067
2017 Dram Oyuncu 8.2 2,459
2015 Suç Oyuncu 7.9 2,677
2005 Dram Oyuncu 7.9 250

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Oyuncu 7.4 30,476
2000 Dram Oyuncu 5.1 945
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,237
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,338
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019