Giriş Kayıt
Marty Radcliff

Marty Radcliff


Marty Radcliff,

Çılgın Kalp (2009), Haberci (1997), Arizona Rüyası (1993), Zoraki Kahramanlar (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 2,357

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 272,937

Çılgın Kalp
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.3 79,782
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.8 57,786
2008 Korku Taşıma Bölümü 5.8 7,190
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.9 3,583

Cehennem tarlasi
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.7 2,089
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 2,170

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Taşıma Bölümü 7.4 215,099

Zombi Kovboylar
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 1,938

Diri Diri Göm
2007 Korku Taşıma Bölümü 4.1 1,978

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 309,151

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 132,090
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.0 618,960
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 911,306

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 5.9 113,368

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 11,085

Aşk Mektubu
1999 Dram Taşıma Bölümü 6.2 33,597

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Taşıma Bölümü 5.8 14,721

Haberci
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 64,655

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 166,197

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.7 26,132

Arizona Rüyası
1993 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 38,728

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Taşıma Bölümü 4.9 8,789

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 28,564
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019