Giriş Kayıt
Jirí Racek

Jirí Racek


Oyuncu

Jirí Racek, Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.3 33
2017 Biyografi Oyuncu 5.7 40
2015 Suç Oyuncu 7.6 72
2015 Suç Oyuncu 5.4 33
2014 Aile Oyuncu 3.3 12
2012 Komedi Oyuncu 6.7 59
2005 Aile Oyuncu 2.1 186
1997 Komedi Oyuncu 8.0 292
1987 Komedi Oyuncu 8.1 115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019