Giriş Kayıt
Françoise Rabut

Françoise Rabut


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Özel Efekt

Françoise Rabut, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yapım Tasarımcısı 5.3 653
1999 Dram Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
6.3 632
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 446
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.9 993
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 1,243
1995 Dram Set Dekoratörü
Özel Efekt
6.5 87
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019