Giriş Kayıt
Harold Rabuse

Harold Rabuse


Kameraman

Harold Rabuse, kameraman.

Footloose (1984), Uzun Sürücüler (1980), Cisco Pike (1972), (1989) Seinfeld (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 161,133
1992 Biyografi Kameraman 7.6 49,879
1992 Komedi Kameraman 5.3 1,470
1989 Komedi Kameraman 8.8 227,525

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Kameraman 6.2 13,345
1984 Dram Kameraman 6.5 63,762

Sınır
1982 Suç Kameraman 6.4 5,398

Uzun Sürücüler
1980 Western Kameraman 7.1 8,936
1977 Dram Kameraman 6.7 6,193

Firar
1975 Aksiyon Kameraman 6.2 3,095
1975 Aksiyon Kameraman 5.8 1,642
1972 Dram Kameraman 6.6 1,090
1971 Komedi Kameraman 6.8 1,170
1971 Dram Kameraman 6.6 503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019