Giriş Kayıt
Metella Raboni

Metella Raboni


Kostüm Tasarımcısı

Metella Raboni, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Kostüm Tasarımcısı 5.5 69
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 119
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 5,637
1996 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 59
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 296
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018