Giriş Kayıt
Metella Raboni

Metella Raboni


Kostüm Tasarımcısı

Metella Raboni, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Kostüm Tasarımcısı 5.7 72
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.0 122
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 5,666
1996 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 59
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 306
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018