Giriş Kayıt
Franz Rabl

Franz Rabl


Editör, Görsel Efekt

Franz Rabl, editör, görsel efekt.

Piyanist (2001), Bal (2010), Silentium (2004), Komm, süsser Tod (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Editorial Department 7.1 1,456
2013 Komedi Editorial Department 6.2 1,938

Kanlı Sonbahar
2013 Dram Görsel Efekt 5.3 1,597

Bulut Atlası
2012 Dram Editorial Department 7.5 318,752
2012 Dram Editorial Department 6.2 231
2012 Biyografi Editorial Department 7.1 9,005

Mahkumiyet
2010 Biyografi Editorial Department 7.2 38,874
2010 Dram Editorial Department 7.2 6,033

Uzayda Dehşet
2009 Aksiyon Editorial Department 6.8 134,258
2007 Komedi Editorial Department 7.0 1,040
2005 Dram Editorial Department 6.3 378
2004 Suç Editorial Department 7.6 3,002
2004 Komedi Editorial Department 6.1 845

Piyanist
2001 Dram Editorial Department 7.5 47,195
2000 Komedi Editorial Department 7.7 2,863
1998 Komedi Editorial Department 6.9 1,145
1993 Komedi Editorial Department 7.9 2,588
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018