Giriş Kayıt
Franz Rabl

Franz Rabl


Editör, Görsel Efekt

Franz Rabl, editör, görsel efekt.

Piyanist (2001), Bal (2010), Silentium (2004), Komm, süsser Tod (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Editorial Department 7.1 1,488
2013 Komedi Editorial Department 6.2 1,953

Kanlı Sonbahar
2013 Dram Görsel Efekt 5.3 1,614

Bulut Atlası
2012 Dram Editorial Department 7.5 320,597
2012 Dram Editorial Department 6.2 231
2012 Biyografi Editorial Department 7.1 9,119

Mahkumiyet
2010 Biyografi Editorial Department 7.2 39,063
2010 Dram Editorial Department 7.2 6,069

Uzayda Dehşet
2009 Aksiyon Editorial Department 6.8 134,841
2007 Komedi Editorial Department 7.0 1,046
2005 Dram Editorial Department 6.3 380
2004 Suç Editorial Department 7.6 3,028
2004 Komedi Editorial Department 6.1 856

Piyanist
2001 Dram Editorial Department 7.5 47,853
2000 Komedi Editorial Department 7.7 2,896
1998 Komedi Editorial Department 6.9 1,154
1993 Komedi Editorial Department 7.9 2,605
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018