Giriş Kayıt
Paul Rabjohns

Paul Rabjohns


Müzisyen, Müzisyen

Paul Rabjohns, müzisyen, müzisyen.

Los Angeles Sırları (1997), Hackers (1995), Öldüren Büyü (1995), Yasak Aşk (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.7 179,907

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Müzik 7.1 209,931

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Müzik 7.2 335,164
2014 Macera Müzik 7.0 41,858

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Müzik 7.1 346,848

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Müzik 6.3 228,500

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Müzik 6.2 94,797

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 167,075

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Müzik 6.1 87,281

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Müzik 5.6 112,482

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.3 109,046

Hayal Et
2009 Komedi Müzik 5.6 12,435

Altın Şans
2008 Macera Müzik 5.7 68,459

Kan Dökülecek
2007 Dram Müzik 8.2 463,791

Rüya Kızlar
2006 Dram Müzik 6.5 64,428

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 28,004
2006 Suç Müzik 6.3 4,991

Aşka Davet
2004 Komedi Müzik 6.1 40,579

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Müzik 5.2 23,975

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Müzik 7.6 48,521

Büyülü Çift
2001 Komedi Müzik 6.4 74,179

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Müzik 6.3 7,840

Gerdanlık
2001 Dram Müzik 6.1 4,844

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Müzik 4.4 4,492
2001 Komedi Müzik 6.5 4,314
2001 Dram Müzik
Müzik
5.9 797

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 270,041

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Müzik 6.4 23,264

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Müzik 7.1 226,539

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Müzik 7.3 11,683
1998 Fantastik Müzik 4.1 3,954

Los Angeles Sırları
1997 Suç Müzik 8.3 494,506

Yasak Aşk
1996 Komedi Müzik 5.4 10,008
1996 Dram Müzik 5.7 341

Cadılar Bayramı 6: Ölüm Çığlığı
1995 Korku Müzik 4.9 27,660
1995 Komedi Müzik 6.2 61,574

Öldüren Büyü
1995 Korku Müzik 6.1 13,346
1994 Aksiyon Müzik 5.8 3,543
1992 Gizem Müzik 6.6 2,263

Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu
1991 Aksiyon Müzik 7.3 16,929
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019