Giriş Kayıt
Stanley Rabjohn

Stanley Rabjohn (86)


Editör

Stanley Rabjohn, 06 Ekim 1914 Denver, Colorado, ABD doğumlu editör.

The Deadly Companions (1961), The Bullfighters (1945), The Jack Benny Program (1950), (1966) Görevimiz Tehlike (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Stanley Rabjohn, 21 Temmuz 2001 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1914
Ölüm Tarihi: 21 Temmuz 2001
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Editör 8.0 6,602
1961 47 Dram Editör 5.9 472
1961 47 Western Editör 6.1 1,614
1961 Western Editör 7.8 72
1960 Western Editör 7.9 124
1960 Dram Editör    
1959 Macera Editör 7.8 142
1959 Komedi Editör 8.3 177
1957 Western Editör 7.5 1,994
1957 Western Editör 7.9 373
1950 Komedi Editör 8.6 1,036
1949 Macera Editör 7.9 1,605
1946 32 Dram Editör 6.5 482
1945 31 Komedi Editör 6.4 848
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018