Giriş Kayıt
Amy Rabins

Amy Rabins


Yapım Yöneticisi

Amy Rabins, yapım yöneticisi.

Cehennem Gecesi (1981), (1984) The Philadelphia Experiment (1984), (1984) Dreamscape (1984), (1980) Fade to Black (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 542,267
1986 Dram 5.2 1,915
1986 Dram Çeşitli 6.3 423

Elm Sokağında Kabus
1984 Korku Yapım Yöneticisi 7.5 179,724
1984 Macera Çeşitli 6.3 12,243
1984 Macera Çeşitli 6.1 12,702
1984 Suç Çeşitli 5.6 2,487
1982 Korku Çeşitli 3.6 1,724
1982 Gerilim Çeşitli 4.9 811

Cehennem Gecesi
1981 Korku Çeşitli 5.8 4,982
1980 Komedi Çeşitli 5.9 2,440
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018