Giriş Kayıt
Amy Rabins

Amy Rabins


Yapım Yöneticisi

Amy Rabins, yapım yöneticisi.

Cehennem Gecesi (1981), (1984) The Philadelphia Experiment (1984), (1984) Dreamscape (1984), (1980) Fade to Black (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 536,877
1986 Dram 5.2 1,893
1986 Dram Çeşitli 6.3 419

Elm Sokağında Kabus
1984 Korku Yapım Yöneticisi 7.5 176,843
1984 Macera Çeşitli 6.3 12,064
1984 Macera Çeşitli 6.1 12,613
1984 Suç Çeşitli 5.6 2,443
1982 Korku Çeşitli 3.6 1,707
1982 Gerilim Çeşitli 4.9 804

Cehennem Gecesi
1981 Korku Çeşitli 5.8 4,916
1980 Komedi Çeşitli 5.9 2,382
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018