Giriş Kayıt
Yuriy Rabinovich

Yuriy Rabinovich


Sesler

Yuriy Rabinovich, sesler.

Kaderin Cilvesi veya Sıhhatler Olsun (1975), Sluzhebnyy roman (1977), Tot samyy Myunkhgauzen (1979), The Garage (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Komedi Sesler 8.2 1,779
1980 Komedi Sesler 8.2 2,652
1979 Komedi Sesler 8.6 2,626
1978 Komedi Sesler 8.4 2,376
1977 Komedi Sesler 8.4 6,428

Kaderin Cilvesi veya Sıhhatler Olsun
1975 Komedi Sesler 8.3 9,187
1970 Biyografi Sesler 6.6 342
1966 Aile Sesler 7.1 332
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018