Giriş Kayıt
Yuriy Rabinovich

Yuriy Rabinovich


Sesler

Yuriy Rabinovich, sesler.

Kaderin Cilvesi veya Sıhhatler Olsun (1975), Sluzhebnyy roman (1977), Tot samyy Myunkhgauzen (1979), The Garage (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Komedi Sesler 8.2 1,814
1980 Komedi Sesler 8.2 2,716
1979 Komedi Sesler 8.5 2,681
1978 Komedi Sesler 8.4 2,437
1977 Komedi Sesler 8.4 6,572

Kaderin Cilvesi veya Sıhhatler Olsun
1975 Komedi Sesler 8.3 9,335
1970 Biyografi Sesler 6.6 348
1966 Aile Sesler 7.1 336
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018