Giriş Kayıt
Linda Rabin

Linda Rabin


Linda Rabin,

Omen III (1981), (1983) Asla Asla Deme (1983), (1986) Yarımay Sokağı (1986), (1985) Kral David (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarımay Sokağı
1986 Gerilim Çeşitli 5.4 2,069

Kral David
1985 Aksiyon Çeşitli 5.1 1,640

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Çeşitli 7.6 386,856

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Çeşitli 6.2 54,388

Omen III
1981 Korku Çeşitli 5.6 14,566
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018