Giriş Kayıt
Ann Rabin

Ann Rabin


Kameraman

Ann Rabin, kameraman.

(2005) Asi Gençlik (2005), (2001) Joe Dirt (2001), (2005) Başka Hatunlarla Muhabbetler (2005), (2005) Zombi Mezarlığı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zombi Mezarlığı
2005 Korku Kameraman 4.0 5,011

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 Komedi Kameraman 7.0 11,131

Asi Gençlik
2005 Suç Kameraman 7.4 93,392
2003 Komedi Kameraman 7.5 582

Telefon Kulübesi
2002 Suç Kameraman 7.1 231,941

Baskı
2002 Dram Kameraman 6.8 106,382

Lanetli Mayıs
2002 Dram Kameraman 6.7 30,220
2001 Macera Kameraman 5.9 46,582
2001 Korku Kameraman 4.7 1,499
2000 Gerilim Kameraman 5.0 639
1999 Dram Kameraman 4.9 258
1999 Komedi Kameraman 5.9 1,074
1998 Komedi Kameraman 6.9 1,450
1997 Dram Kameraman 7.1 22
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018