Giriş Kayıt
Paul Rabiger

Paul Rabiger (64)


Makyaj

Paul Gustav Rabiger, 01 Ocak 1912 doğumlu makyaj.

Altın Parmak (1964), James Bond: Rusyadan Sevgilerle (1963), 007 James Bond: Yıldırım Harekatı (1965), İnsan İki Kere Yaşar (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Paul Rabiger, 01 Ocak 1976 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Paul Gustav Rabiger
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1912
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1976
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kartal Kondu
1976 64 Macera Makyaj 6.9 16,586
1976 64 Komedi Makyaj 7.6 1,883
1976 64 Macera Makyaj 7.1 2,213
1975 63 Macera Makyaj 6.8 1,700
1975 63 Aksiyon Makyaj 5.1 621
1974 62 Dram Makyaj 6.3 1,051

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 61 Aksiyon Makyaj 6.8 85,494
1973 61 Korku Makyaj 6.0 1,820

Talihli Adam
1973 61 Komedi Makyaj 7.8 6,871

Yarım Kalan Kin
1972 60 Aksiyon Makyaj 7.1 1,052
1971 59 Komedi Makyaj 5.9 1,731

Performans
1970 58 Suç Makyaj 7.0 8,003

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 57 Aksiyon Makyaj 6.8 69,570

Düsen kadin
1967 55 Dram Makyaj 6.9 1,081

İnsan İki Kere Yaşar
1967 55 Aksiyon Makyaj 6.9 85,889

Cinayeti Gördüm
1966 54 Dram Makyaj 7.6 49,313
1966 54 Komedi Makyaj 7.0 2,845

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 53 Aksiyon Makyaj 7.0 93,013

Altın Parmak
1964 52 Aksiyon Makyaj 7.7 155,214
1964 52 Suç Makyaj 6.7 1,362

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 51 Aksiyon Makyaj 7.5 102,961
1963 51 Korku Makyaj 6.1 6,506
1962 50 Dram Makyaj 7.1 800
1961 49 Komedi Makyaj 6.9 113
1960 48 Biyografi Makyaj 7.1 690

Şeytanın Talebesi
1959 47 Komedi Makyaj 7.3 1,832
1959 47 Komedi Makyaj 6.0 113

Kırmızı Şövalye
1958 46 Dram Makyaj 7.2 1,180
1957 45 Aksiyon Makyaj 6.7 1,233
1956 44 Suç Makyaj 6.9 345
1953 41 Komedi Makyaj 7.2 2,386
1950 38 Suç Makyaj 7.0 1,186
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018