Giriş Kayıt
Paul Rabiger

Paul Rabiger (64)


Makyaj

Paul Gustav Rabiger, 01 Ocak 1912 doğumlu makyaj.

Altın Parmak (1964), James Bond: Rusyadan Sevgilerle (1963), 007 James Bond: Yıldırım Harekatı (1965), İnsan İki Kere Yaşar (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Paul Rabiger, 01 Ocak 1976 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Paul Gustav Rabiger
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1912
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1976
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kartal Kondu
1976 64 Macera Makyaj 6.9 16,424
1976 64 Komedi Makyaj 7.7 1,759
1976 64 Macera Makyaj 7.1 2,163
1975 63 Macera Makyaj 6.8 1,687
1975 63 Aksiyon Makyaj 5.1 616
1974 62 Dram Makyaj 6.2 1,036

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 61 Aksiyon Makyaj 6.8 84,820
1973 61 Korku Makyaj 6.0 1,796

Talihli Adam
1973 61 Komedi Makyaj 7.8 6,796

Yarım Kalan Kin
1972 60 Aksiyon Makyaj 6.9 854
1971 59 Komedi Makyaj 5.9 1,726

Performans
1970 58 Suç Makyaj 7.0 7,852

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 57 Aksiyon Makyaj 6.8 68,972

Düsen kadin
1967 55 Dram Makyaj 6.9 1,073

İnsan İki Kere Yaşar
1967 55 Aksiyon Makyaj 6.9 85,205

Cinayeti Gördüm
1966 54 Dram Makyaj 7.6 48,809
1966 54 Komedi Makyaj 7.0 2,812

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 53 Aksiyon Makyaj 7.0 92,319

Altın Parmak
1964 52 Aksiyon Makyaj 7.7 154,215
1964 52 Suç Makyaj 6.8 1,330

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 51 Aksiyon Makyaj 7.5 102,035
1963 51 Korku Makyaj 6.1 6,423
1962 50 Dram Makyaj 7.1 786
1961 49 Komedi Makyaj 6.8 110
1960 48 Biyografi Makyaj 7.1 681

Şeytanın Talebesi
1959 47 Komedi Makyaj 7.3 1,814
1959 47 Komedi Makyaj 6.2 101
1958 46 Dram Makyaj 7.1 1,173
1957 45 Aksiyon Makyaj 6.7 1,215
1956 44 Suç Makyaj 6.9 244
1953 41 Komedi Makyaj 7.3 2,367
1950 38 Suç Makyaj 7.0 1,155
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018