Giriş Kayıt
Jeannine Rabier

Jeannine Rabier


Kameraman

Jeannine Rabier, kameraman.

Kasap (1970), Que la bête meure (1969), Dişi Ceylanlar (1968), La décade prodigieuse (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Gizem Kameraman 6.3 663

Kasap
1970 Gerilim Kameraman 7.6 6,483
1969 Gerilim Kameraman 7.9 3,417

Dişi Ceylanlar
1968 Dram Kameraman 7.2 2,664
1967 Dram Kameraman 5.2 416
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018