Giriş Kayıt
Jeannine Rabier

Jeannine Rabier


Kameraman

Jeannine Rabier, kameraman.

Kasap (1970), Que la bête meure (1969), Dişi Ceylanlar (1968), La décade prodigieuse (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Gizem Kameraman 6.3 665

Kasap
1970 Gerilim Kameraman 7.6 6,546
1969 Gerilim Kameraman 7.9 3,447

Dişi Ceylanlar
1968 Dram Kameraman 7.2 2,693
1967 Dram Kameraman 5.2 419
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018