Giriş Kayıt
Pascal Rabaud

Pascal Rabaud


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Pascal Rabaud, görüntü yönetmeni, kameraman.

Idlewild (2006), The End of Violence (1997), Etek Günü (2008), Au service de la France (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,728

Biri Beni Durdursun
2013 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.6 416
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.7 355

Etek Günü
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 2,170

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 67,550
2006 Suç Görüntü Yönetmeni 6.3 4,957

Kızılca Kıyamet
2002 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 1,524
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 1,653
1997 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 4,458

Damdaki süvari
1995 Macera Kameraman 7.1 5,328

Üç adam ve bir besik
1985 Komedi Kameraman 6.6 3,051
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019