Giriş Kayıt
John Rabasca

John Rabasca


Sanat Bölümü, Kameraman

John Rabasca, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 1.9 97

Lanetli Kan
2013 Dram Sanat Bölümü 6.8 97,698

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 213,626
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.2 2,170

Yeşil Yol
1999 Suç Sanat Bölümü 8.6 1,023,653

Ekim Düşü
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 75,659
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019