Giriş Kayıt
Mani J. Rabadi

Mani J. Rabadi


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Mani J. Rabadi, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Don (1978), Maine Pyar Kiya (1989), Amar Akbar Anthony (1977), Kati Patang (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 17,058
1989 Aile Kostüm Bölümü 7.4 9,819
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.9 141
1988 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 134
1988 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.8 111
1987 Kostüm Bölümü 4.9 23
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 55
1987 Kostüm Bölümü 7.1 132
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 171
1986 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 118
1986 Kostüm Tasarımcısı 6.2 97
1986 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 26
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 39
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,341
1985 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,300
1985 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 383
1985 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.8 54
1984 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 123
1983 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.0 20
1982 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.0 475
1982 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 23
1981 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 1,104
1981 Aksiyon Kostüm Bölümü    
1981 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.6 90
1980 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 806
1980 Dram Kostüm Bölümü 6.7 84
1980 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.3 168
1980 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 156
1979 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 875
1979 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 505
1979 Aile Kostüm Bölümü 6.5 35
1978 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 69
1978 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 10,060
1978 Dram Kostüm Bölümü 7.0 145
1978 Kostüm Bölümü 5.9 105
1977 Kostüm Bölümü 7.2 405
1977 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.9 65
1977 Aile Kostüm Bölümü 6.3 324
1977 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.5 6,032
1977 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 566
1976 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 850
1976 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 13
1976 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 34
1976 Dram Kostüm Bölümü 6.4 80
1976 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 147
1976 Fantastik Kostüm Bölümü 6.3 362
1976 Dram Kostüm Bölümü 7.0 365
1976 Dram Kostüm Bölümü 6.4 74
1976 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 78
1975 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 44
1975 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 50
1975 Suç Kostüm Bölümü 6.6 23
1975 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 213
1975 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 310
1975 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 50
1974 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 48
1974 Dram Kostüm Bölümü 6.9 214
1974 Aile Kostüm Bölümü 6.9 348
1974 Dram Kostüm Bölümü 6.6 132
1974 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 95
1974 Romantik Kostüm Tasarımcısı 7.0 343
1974 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 179
1974 Dram Kostüm Bölümü 7.0 611
1974 Kostüm Tasarımcısı 6.4 14
1973 Romantik Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,458
1973 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.2 77
1973 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.2 38
1973 Müzikal Kostüm Bölümü 7.1 362
1973 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 78
1973 Kostüm Tasarımcısı 7.3 81
1973 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.1 72
1972 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 54
1972 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 62
1971 Romantik Kostüm Bölümü 6.2 18
1971 Aile Kostüm Bölümü 7.2 49
1971 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.9 158
1971 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.1 27
1971 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 68
1971 Kostüm Bölümü 6.6 29
1970 Dram Kostüm Bölümü 7.2 776
1970 Kostüm Bölümü 7.2 59
1969 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.9 48
1969 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 28
1969 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 170
1969 Dram Kostüm Bölümü 6.9 41
1969 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,426
1968 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 18
1968 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 50
1967 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 81
1967 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 252

Mücevher Hırsızı
1967 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.9 1,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019