Giriş Kayıt
Mick Raaschou

Mick Raaschou


Sesler, Sanat Bölümü

Mick Raaschou, sesler, sanat bölümü.

Dicte (2012), Korkma Benden (2008), Küçük Asker (2008), Miras (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mick Raaskou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Sesler 4.0 77

Kartel
2014 Dram Sesler 6.2 775
2014 Komedi Sesler 4.3 62

Tetikçi
2013 Suç Sesler 5.5 1,257
2012 Suç Sesler 7.2 2,237
2012 Sesler 7.0 55
2012 Komedi Sesler 3.9 170

Köprü
2011 Suç Sesler 8.7 46,824
2011 Dram Sesler 4.2 82
2011 Dram Sesler 5.7 270

Hayalimdeki Adam
2010 Dram Sesler 5.0 773

Küçük Asker
2008 Dram Sesler 6.5 601
2008 Dram Sesler 5.2 61
2008 Aile Sesler 4.0 125

Korkma Benden
2008 Dram Sesler 6.3 1,444
2007 Komedi Sesler 4.3 203
2007 Komedi Sesler 5.5 375
2006 Suç Sesler 6.0 638
2006 Komedi Sesler 5.2 532
2006 Suç Sesler 5.9 936
2006 Dram Sesler 6.0 297

Katliam
2005 Dram Sesler 6.8 2,246
2005 Gerilim Sesler 5.4 285
2005 Aile Sesler 5.3 208
2005 Suç Sesler 7.6 4,558
2004 Aksiyon Sesler 5.4 1,502

Miras
2003 Dram Sesler 7.3 4,437
2002 Komedi Sesler 6.6 673
2002 Dram Sesler 5.3 150

Bank
2000 Dram Sesler 7.6 3,669

Kan Revan
1999 Dram Sesler 6.8 6,005

Ruhların Evi
1993 Dram Sanat Bölümü 6.9 19,121
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019