Giriş Kayıt
Mick Raaschou

Mick Raaschou


Sesler, Sanat Bölümü

Mick Raaschou, sesler, sanat bölümü.

Dicte (2012), Korkma Benden (2008), Küçük Asker (2008), Miras (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mick Raaskou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Sesler 4.0 73

Kartel
2014 Dram Sesler 6.1 765
2014 Komedi Sesler 4.2 60

Tetikçi
2013 Suç Sesler 5.5 1,231
2012 Suç Sesler 7.2 2,162
2012 Sesler 7.1 54
2012 Komedi Sesler 3.9 168

Köprü
2011 Suç Sesler 8.7 45,445
2011 Dram Sesler 4.2 82
2011 Dram Sesler 5.7 269

Hayalimdeki Adam
2010 Dram Sesler 5.0 764

Küçük Asker
2008 Dram Sesler 6.5 600
2008 Dram Sesler 5.2 61
2008 Aile Sesler 4.1 124

Korkma Benden
2008 Dram Sesler 6.4 1,421
2007 Komedi Sesler 4.3 196
2007 Komedi Sesler 5.5 373
2006 Suç Sesler 6.0 636
2006 Komedi Sesler 5.2 530
2006 Suç Sesler 5.9 916
2006 Dram Sesler 6.0 294

Katliam
2005 Dram Sesler 6.8 2,239
2005 Gerilim Sesler 5.4 285
2005 Aile Sesler 5.3 204
2005 Suç Sesler 7.6 4,488
2004 Aksiyon Sesler 5.4 1,489

Miras
2003 Dram Sesler 7.3 4,424
2002 Komedi Sesler 6.6 671
2002 Dram Sesler 5.3 146

Bank
2000 Dram Sesler 7.6 3,643

Kan Revan
1999 Dram Sesler 6.8 5,910

Ruhların Evi
1993 Dram Sanat Bölümü 6.9 18,962
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018