Giriş Kayıt
Karl Raade

Karl Raade


Görsel Efekt

Karl Raade, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennet Gibi
2005 Komedi Görsel Efekt 6.7 92,309
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 3,325

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 109,989
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 59,490

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 61,815

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 26,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019