Giriş Kayıt
Catarina Raacke

Catarina Raacke (53)


Oyuncu

Catarina Raacke, 02 Mayıs 1965 Ulm, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu.

Bang Boom Bang - Ein todsicheres Ding (1999), Was nicht passt, wird passend gemacht (2002), Kanak Attack (2000), Das Jesus Video (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1965
Doğum Yeri: Ulm, Baden-Württemberg, Almanya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 39 Macera Çeşitli 4.9 675
2002 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,722
2002 37 Komedi Çeşitli 6.6 3,124

Fareler
2001 36 Aksiyon Çeşitli 4.6 360
2000 35 Dram Çeşitli 6.8 764
2000 35 Dram Çeşitli 5.2 1,838
2000 35 Gerilim Çeşitli 7.2 273
1999 34 Aksiyon Çeşitli 7.6 8,582
1985 20 Komedi Oyuncu 4.7 16
1985 20 Suç Oyuncu 5.5 94
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018