Giriş Kayıt
Natasa Raab

Natasa Raab (65)


Oyuncu

Natasa Raab, 15 Temmuz 1953 Huedin, Romanya doğumlu oyuncu.

Çocuk Pozu (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1953
Doğum Yeri: Huedin, Romanya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 64 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 10
2015 62 Komedi Oyuncu 6.6 416

Çocuk Pozu
2013 60 Dram Oyuncu 7.4 7,154
2013 Dram Oyuncu 7.4 209
2012 59 Komedi Oyuncu 6.8 418

İyi Niyetler
2011 58 Dram Oyuncu 6.7 462
2002 49 Biyografi Oyuncu 7.3 12,533
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019