Giriş Kayıt
Dominique Quérou

Dominique Quérou


Kameraman

Dominique Quérou, kameraman.

(2001) Kız Kardeşim (2001), (2015) Trois souvenirs de ma jeunesse: Nos Arcadies (2015), (2014) L'homme qu'on aimait trop (2014), (2016) Moka (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kameraman 6.2 826
2015 Dram Kameraman 6.8 2,760
2014 Dram Kameraman 6.1 1,378
2006 Dram Çeşitli 6.2 149
2006 Suç Kameraman 4.2 171

Kız Kardeşim
2001 Dram Kameraman 6.5 9,504
2001 Dram Çeşitli 6.1 1,045
1997 Suç Çeşitli 6.6 94
1994 Dram Kameraman 6.9 184
1983 Dram Kameraman 6.9 73
1980 Komedi Kameraman 3.2 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019