Giriş Kayıt
Lawrence Quon

Lawrence Quon (45)


Kostümcü

Lawrence Jay Quon, 10 Eylül 1973 Santa Paula, California, ABD doğumlu kostümcü.

Hızlı Ve Öfkeli (2001), Six Feet Under (2001), Sürüsüne Bereket (2003), İşte Böyle Bir Kız (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence Jay Quon
Doğum Tarihi: 10 Eylül 1973
Doğum Yeri: Santa Paula, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 44 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 72,420
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 2,913
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 6,361
2015 Suç Kostüm Bölümü 5.5 9,466
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 7,853

Anne
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 23,421
2004 31 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.5 37,583
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 40,879

Sürüsüne Bereket
2003 30 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 86,125

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 30 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 228,231

Vampirler 2
2002 29 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.6 6,552
2002 Macera Kostüm Bölümü 9.0 222,820

Yeni Nesil Ajan
2002 29 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 164,753

Ateşli Ve Tatlı
2002 29 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 51,493

Zırtapoz
2001 28 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 229,157

Hızlı Ve Öfkeli
2001 28 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 316,998
2001 Komedi Kostüm Bölümü 8.7 109,106

Şaşkın Dedektif
1999 26 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 68,445

İşte Böyle Bir Kız
1999 26 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 77,374
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019