Giriş Kayıt
Fernando Quiñones

Fernando Quiñones (47)


Kameraman

Fernando Quiñones, 04 Ekim 1971 Mayaguez, Puerto Rico doğumlu kameraman.

American Ninja 5 (1993), (2009) Behind Enemy Lines: Colombia (2009), (2007) Feel The Noise (2007), (2007) Miami çetesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1971
Doğum Yeri: Mayaguez, Puerto Rico
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 38 Aksiyon Kameraman 4.8 4,093
2007 36 Dram Kameraman 2.8 3,512

Aşk Hastalığı
2007 36 Komedi Kameraman 7.1 561

Miami çetesi
2007 36 Dram Kameraman 5.3 988
1993 22 Aksiyon Kameraman 2.8 3,544
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018