Giriş Kayıt
Robin Quivers

Robin Quivers (66)


Oyuncu

Robin Ophelia Quivers, 08 Ağustos 1952 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Robin Ophelia Quivers
Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Robyn Ophelia Quivers | Robyn Quivers | Robin
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 59 Belgesel Oyuncu 7.5 17
2009 Talk-Show Oyuncu 4.6 825
2006 54 Belgesel Oyuncu 7.7 4,614
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 840
2005 Reality-TV Oyuncu 5.6 3,424
2000 Komedi Oyuncu    
1999 47 Macera 7.3 195,585

Gizli Noktalar
1997 45 Biyografi Oyuncu 6.8 31,809
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,741
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,513
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018