Giriş Kayıt
Robin Quivers

Robin Quivers (66)


Oyuncu

Robin Ophelia Quivers, 08 Ağustos 1952 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

"Howard Stern" (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robin Ophelia Quivers
Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Robyn Ophelia Quivers | Robyn Quivers | Robin
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 59 Belgesel Oyuncu 7.5 17
2009 Talk-Show Oyuncu 4.7 814
2006 54 Belgesel Oyuncu 7.7 4,495
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 837
2005 Reality-TV Oyuncu 5.6 3,403
2000 Komedi Oyuncu    
1999 47 Macera 7.3 194,831

Gizli Noktalar
1997 45 Biyografi Oyuncu 6.8 31,680
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018