Giriş Kayıt
C.P. 'Cass' Quitan

C.P. 'Cass' Quitan


Sanat Bölümü

C.P. 'Cass' Quitan, sanat bölümü.

Carny (1980), O'nun Çocuğu (1981), (1990) İkiz Tepeler (1990), (1980) Seksek (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
1990 Suç Sanat Bölümü 8.8 156,041
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 4,535

Dün Gece
1988 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,296

Çılgınlar Hapishanesi
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.0 217

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.4 5,079

Seksek
1980 Macera Sanat Bölümü 7.2 6,125
1980 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019