Giriş Kayıt
Rocky Quiroz

Rocky Quiroz


Sesler

Rocky Quiroz, sesler.

Floundering (1994), Friend of the Family (1995), Undercovers (2010), (2004) Çarpışma (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 6.9 1,202

Aşkın Ritmi
2015 Dram Sesler 6.2 32,619
2014 Dram Sesler 4.4 2,692
2012 Dram Sesler 7.7 21,887
2012 Dram Sesler 5.5 1,783
2012 Komedi Sesler 8.3 38,092

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sesler 6.6 41,149

Başka Bir Yerde
2010 Dram Sesler 6.3 40,359
2010 Aksiyon Sesler 5.6 2,038

Hırsızlar
2010 Aksiyon Sesler 6.2 53,621
2010 Komedi Sesler 3.8 227

Adamım Benim
2009 Komedi Sesler 7.0 186,043

İçten Gelen
2008 Korku Sesler 5.7 6,569

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Sesler 5.0 36,149

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 59,956
2008 Dram Sesler 8.3 14,444

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Sesler 7.0 244,945

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 170,258
2007 Komedi Sesler 5.0 4,471

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Sesler 4.8 41,786

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Sesler 6.6 154,814

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Sesler 7.5 90,414
2005 Komedi Sesler 5.8 19,320

Çarpışma
2004 Dram Sesler 7.8 401,725

Tombul Albert
2004 Komedi Sesler 4.4 10,586

Son Perde
2004 Komedi Sesler 5.7 3,998
2004 Aksiyon Sesler 6.1 230,155

Eski Dostlar
2003 Komedi Sesler 7.1 204,454
2003 Komedi Sesler 5.4 4,286
2003 Komedi Sesler 5.6 7,856

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Sesler 8.0 292,262

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sesler 5.7 202,072
2001 Komedi Sesler 6.3 38,946

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Sesler 5.9 2,880
1998 Romantik Sesler 5.6 6,360

Ruhsuz
1998 Komedi Sesler 6.0 13,331
1996 Dram Sesler 5.7 5,661
1996 Komedi Sesler 6.6 44,794
1996 Suç Sesler 6.3 4,048

Karışık İlişkiler
1995 Suç Sesler 6.8 24,759
1995 Dram Sesler 4.9 779
1994 Komedi Sesler 4.7 4,824
1994 Komedi Sesler 5.8 1,108

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 50,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019