Giriş Kayıt
Eva Quiroz

Eva Quiroz


Eva Quiroz,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Çeşitli 5.8 17,505

Kardeşim İçin
2013 Suç Çeşitli 6.8 98,193

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Çeşitli 5.9 67,962

Çatlak Film
2013 Komedi Çeşitli 4.3 91,362

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 78,874

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 78,335

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 151,969
2011 Gizem Çeşitli 7.0 318,440
2011 Macera Çeşitli 7.0 218,473

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 166,110

Limit Yok
2011 Gizem Çeşitli 7.4 487,183

Dip
2011 Macera Çeşitli 5.9 51,051

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.4 85,008

Dövüşçü
2010 Biyografi Çeşitli 7.8 313,844

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Çeşitli 4.4 83,321

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 563,203

Satılık Ruh
2010 Korku Çeşitli 4.8 18,235

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Çeşitli 5.5 36,316

Sevgili John
2010 Dram Çeşitli 6.3 127,013
2010 Aksiyon Çeşitli 5.5 39,464
2010 Belgesel Çeşitli 7.1 38,455
2009 Dram Çeşitli 5.8 40,594

Kardeşler
2009 Dram Çeşitli 7.1 102,046

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Çeşitli 6.5 63,497

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 96,257

Banka İşi
2008 Suç Çeşitli 7.2 165,079

3:10 Treni
2007 Macera Çeşitli 7.7 267,941

Canavar Ev
2006 Animasyon Çeşitli 6.6 88,096

Hayalet Süvari
1999 Dram Çeşitli 7.4 303,303

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Çeşitli 6.3 194,928
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019