Giriş Kayıt
Alex Quiroga

Alex Quiroga (60)


Editör

Alex Quiroga, 14 Mayıs 1919 Meksika doğumlu editör.

"The Virginian" (1962) yapımıyla biliniyor.

Alex Quiroga, 05 Ocak 1980 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1919
Ölüm Tarihi: 05 Ocak 1980
Doğum Yeri: Meksika
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 53 Western Editorial Department 5.4 250

Batının Acımasız Adamı
1967 48 Western Editorial Department 4.5 233
1959 Western Editorial Department 7.8 741
1959 Aksiyon Editorial Department 7.4 6,883
1957 38 Müzikal Editorial Department 5.9 387
1957 Western Editorial Department 7.9 427
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019