Giriş Kayıt
Joanne Quirk

Joanne Quirk


Sanat Bölümü

Joanne Quirk, sanat bölümü.

(2000) Romeo Ölmeli (2000), (1990) Teldeki Kuş (1990), (1992) Stay Tuned (1992), (1991) Bingo (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kontrol Dışı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.1 27,493

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 63,477

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 111,002

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 2,616

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 30,959

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Sanat Bölümü 5.3 12,331

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 51,916
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.1 9,353
1991 Macera Sanat Bölümü 4.8 2,528

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 36,881
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019