Giriş Kayıt
Raphael Quirino

Raphael Quirino


Raphael Quirino,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Çeşitli 6.2 12,531

Tarzan 2
2005 Animasyon Çeşitli 5.6 8,341

Mulan 2
2004 Animasyon Çeşitli 5.7 19,173
2004 Animasyon Çeşitli 6.4 6,776

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Çeşitli 5.8 16,651
2000 Animasyon Çeşitli 5.6 15,426
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 5,553
1998 Animasyon Çeşitli 4.9 12,285

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Çeşitli 6.1 8,080
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019