Giriş Kayıt
Eugenio Quintero

Eugenio Quintero


Sanat Bölümü

Eugenio Quintero, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.9 62,547

Cadılar Bayramı
2007 Korku Sanat Bölümü 6.1 101,587

Destansı Bir Film
2007 Macera Sanat Bölümü 2.4 97,254

Babamın Kabusu
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.5 51,581

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 204,630

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 47,836

Oyun
1997 Dram Sanat Bölümü 7.8 311,433
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 41,188
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 6,200
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019