Giriş Kayıt
Jacques Quinternet

Jacques Quinternet


Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Jacques Quinternet, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

Küçük Bir Sevda (1979), Emmanuelle: L'antivierge (1975), Hayat Bir Şarkıdır (1997), Quelques jours avec moi (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalpler
2006 Dram 0 7.0 3,539

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 100,856

Gerdanlık
2001 Dram Sanat Bölümü 6.1 4,789

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Sanat Bölümü 6.2 13,413

Dokuzuncu Kapı
1999 Gizem Sanat Bölümü 6.7 150,875

Hayat Bir Şarkıdır
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.4 3,592
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 45,137

Ah Paris
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 10,317
1993 Komedi 0 7.5 1,523

Acı Ay
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 30,254
1991 Gerilim 0 5.1 134
1989 Komedi 0 5.7 504
1988 Dram Sanat Bölümü 7.1 745

Mavi Betty
1986 Dram Sanat Bölümü 7.4 15,537
1985 Suç Sanat Bölümü 6.3 392

Alabalık
1982 Dram Sanat Bölümü 6.1 483
1981 Dram 0 6.5 1,042

Korkunç süphe
1981 Suç 0 7.8 3,557

Küçük Bir Sevda
1979 Macera Sanat Bölümü 7.5 4,566

Güle Güle Emmanuelle
1977 Dram Yapım Yöneticisi 3.6 1,269

Uslanmayan Adam
1975 Komedi 0 6.7 1,120
1975 Dram Sanat Bölümü
0
4.7 2,554
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018