Giriş Kayıt
Doriano Quintavalle

Doriano Quintavalle


Sanat Bölümü

Doriano Quintavalle, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 91,093
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,283

Aşkım
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.2 9,739

Kral Henry
2009 Biyografi Sanat Bölümü 5.9 1,127

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Sanat Bölümü 7.5 213,641

Cennet
2002 Suç Sanat Bölümü 7.1 21,884

Deney
2001 Dram Sanat Bölümü 7.7 85,862

Prenses ve Savaşçı
2000 Dram Sanat Bölümü 7.5 13,597
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018