Giriş Kayıt
Doriano Quintavalle

Doriano Quintavalle


Sanat Bölümü

Doriano Quintavalle, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 91,805
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,291

Aşkım
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.2 9,800

Kral Henry
2009 Biyografi Sanat Bölümü 5.9 1,138

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Sanat Bölümü 7.5 215,785

Cennet
2002 Suç Sanat Bölümü 7.1 21,983

Deney
2001 Dram Sanat Bölümü 7.7 86,279

Prenses ve Savaşçı
2000 Dram Sanat Bölümü 7.5 13,630
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019