Giriş Kayıt
Paulo Quintans

Paulo Quintans


Sanat Bölümü

Paulo Quintans, sanat bölümü.

The Lottery (2014), (2011) Being Human (2011), (2007) Karanlığın Gölgesinde (2007), (2005) Fidye (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.5 12,186
2017 Dram Sanat Bölümü 8.8 15
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.6 19,568
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 340,128
2015 Dram Çeşitli 6.9 203

Şah Mat
2014 Biyografi Çeşitli 7.0 33,913

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 604,554
2014 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.1 1,866
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 142,432

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 188,369
2013 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.7 1,202

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 521,930
2011 Dram Çeşitli 7.5 23,156
2010 Komedi Çeşitli 5.8 1,580

Kızılmaske
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,782

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Çeşitli 5.5 35,095

Evdeki Düşman
2009 Korku Çeşitli 7.0 171,728

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Çeşitli 5.8 102,289

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Çeşitli 6.9 2,690

300 Spartalı
2006 Aksiyon Çeşitli 7.7 680,733

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 285,655
2005 Suç Çeşitli 5.8 60

Fidye
2005 Komedi Çeşitli 4.2 3,422

Hayatın Benim
2004 Suç Çeşitli 6.2 73,150

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Çeşitli 6.4 377,763

Sessiz Aşk
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.9 147
2003 Komedi Çeşitli 5.8 526
2002 Biyografi Çeşitli 7.7 1,296

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 95,562
2000 Dram Çeşitli 5.7 1,570
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019