Giriş Kayıt
Paulo Quintans

Paulo Quintans


Sanat Bölümü

Paulo Quintans, sanat bölümü.

The Lottery (2014), (2011) Being Human (2011), (2007) Karanlığın Gölgesinde (2007), (2005) Fidye (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.5 11,604
2017 Dram Sanat Bölümü 8.8 15
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.6 18,174
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 334,414
2015 Dram Çeşitli 6.8 201

Şah Mat
2014 Biyografi Çeşitli 7.0 33,289

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Çeşitli 8.0 599,261
2014 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.1 1,858
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 141,427

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Çeşitli 6.4 186,733
2013 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.7 1,190

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 515,848
2011 Dram Çeşitli 7.5 23,046
2010 Komedi Çeşitli 5.8 1,552

Kızılmaske
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,770

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Çeşitli 5.5 34,883

Evdeki Düşman
2009 Korku Çeşitli 7.0 170,392

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Çeşitli 5.8 101,246

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Çeşitli 6.9 2,661

300 Spartalı
2006 Aksiyon Çeşitli 7.7 675,888

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 284,496
2005 Suç Çeşitli 5.8 60

Fidye
2005 Komedi Çeşitli 4.2 3,399

Hayatın Benim
2004 Suç Çeşitli 6.2 72,674

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Çeşitli 6.4 374,608

Sessiz Aşk
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.9 147
2003 Komedi Çeşitli 5.8 523
2002 Biyografi Çeşitli 7.7 1,258

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 94,938
2000 Dram Çeşitli 5.7 1,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018