Giriş Kayıt
Edgar Quinones

Edgar Quinones


Edgar Quinones,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Çeşitli 8.2 525,758

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 288,062

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.1 334,116

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 832,474

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Çeşitli 8.1 856,249

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Çeşitli 7.2 244,781

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Çeşitli 8.3 779,915
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019