Giriş Kayıt
Manny Quinones

Manny Quinones


Manny Quinones,

Çılgın Marslılar (1996), Dick (1999), Gerçeğin Peşinde (1999), (2000) Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Taşıma Bölümü 4.2 18,261

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Taşıma Bölümü 5.1 18,717
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 17,453

Korkunç Politika
1999 Suç Taşıma Bölümü 7.2 76,418

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 195,561
1995 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 5,117

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Taşıma Bölümü 7.7 213,149
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 290
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019