Giriş Kayıt
Tammy Quinn

Tammy Quinn


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Tammy Quinn, yapım yöneticisi, oyuncu.

(1998) Kirli İş (1998), (1990) Akıl Hocası (1990), (1989) The January Man (1989), (1991) Katil Ruh (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Suç Yapım Yöneticisi 5.9 6,091

Varoluş
1999 Korku Yapım Yöneticisi 6.8 87,990

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Çeşitli 7.3 11,727

Kirli İş
1998 Komedi Çeşitli 6.5 22,410

Özel İlgi
1997 Komedi Çeşitli 6.0 1,640

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Çeşitli 6.8 67,904

Korsan
1995 Aksiyon Çeşitli 5.6 24,261

Katil Ruh
1991 Korku Çeşitli 5.5 3,601

Stanley Ve Iris
1990 Dram Çeşitli 6.3 6,503

Akıl Hocası
1990 Komedi Çeşitli 6.5 17,588
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 5,880
1986 Aksiyon Oyuncu 4.4 214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019