Giriş Kayıt
Peter Quinn

Peter Quinn


Kameraman, Görsel Efekt

Peter Quinn, kameraman, görsel efekt.

(2006) Ultraviolet (2006), (1988) Karanlıkta Bir Çığlık (1988), (2007) Aperitif Eş (2007), (2018) 7 Guardians of the Tomb (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman 4.5 2,391
2018 Aksiyon Kameraman 8.3 4,037
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 409,176

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 220,846

Karanlık Sular
2016 Dram Kameraman 6.3 102,231

Avustralya
2008 Macera Kameraman 6.6 112,051

Lanetli Topraklar
2008 Korku Kameraman 5.9 64,693

Aperitif Eş
2007 Komedi Kameraman 7.1 1,967

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Kameraman 6.1 47,895

Denizci
2006 Aksiyon Kameraman 4.7 30,260
2006 Aksiyon Kameraman 4.4 75,570

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Kameraman 6.7 19,983

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kameraman 7.2 467,691

Gençlik Günleri
2002 Komedi Kameraman 5.9 2,591

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Kameraman 6.1 282,644

Babe Şehirde
1998 Macera Görsel Efekt 5.8 28,602

Karanlık Şehir
1998 Dram Kameraman 7.7 174,327

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Kameraman 6.9 8,134
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018