Giriş Kayıt
Patrick Quinn

Patrick Quinn


Kameraman, Yapım Yöneticisi

Patrick Quinn, kameraman, yapım yöneticisi.

The Night Of (2016), The Family (2016), (1999) Soprano Ailesi (1999), (2007) Avukat (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi Kameraman 7.0 29,847

Direksiyondaki Adam
2017 Aksiyon Kameraman 6.4 12,940
2017 Dram Kameraman 6.3 138

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Kameraman 6.5 11,889

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Kameraman 7.8 201,410

İki Eli Kanda
2016 Suç Kameraman 7.6 164,533

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Kameraman 5.3 179,130
2016 Suç Kameraman 8.6 93,426
2016 Dram Kameraman 7.5 4,351

Dehşet Odası
2015 Suç Kameraman 7.0 84,462

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Kameraman 6.0 10,651
2015 Komedi Kameraman 5.6 5,871
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 5,495
2015 Dram Kameraman 6.1 2,952
2015 Macera Kameraman 6.8 23,494

İşimiz İş
2015 Komedi Kameraman 5.4 27,488
2015 Dram Kameraman 7.0 25

Unutma Beni
2014 Dram Kameraman 7.5 113,226
2014 Kameraman 7.9 7,568

Motel
2014 Suç Kameraman 5.3 15,239
2014 Dram Kameraman 7.9 5,238
2014 Suç Kameraman 5.8 10,716

Düzenbaz
2013 Suç Kameraman 7.3 408,352
2013 Komedi Kameraman 6.6 4,888

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Kameraman 8.0 412,745
2010 Gizem Kameraman 4.6 199

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 315,526

Tüylü Bela
2010 Komedi Kameraman 3.8 14,205

Zindan Adası
2010 Gizem Kameraman 8.1 968,563

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 83,299
2010 Komedi Kameraman 6.9 2,928
2009 Suç Kameraman 8.3 60,669

Korku
2009 Dram Kameraman 5.7 11,098

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 161,484

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 214,143
2009 Dram Kameraman 5.8 25

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Kameraman 5.9 40,236

Şüphe
2008 Dram Kameraman 7.5 111,347
2008 Biyografi Kameraman 6.8 209,845

Atlayıcı
2008 Aksiyon Kameraman 6.1 267,172

Anamorf
2007 Suç Kameraman 5.5 8,568

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Kameraman 7.2 64,987

Oyun Bozan
2007 Komedi Kameraman 6.2 51,823

Avukat
2007 Suç Kameraman 7.3 146,808

Hayatı Yakala
2007 Dram Kameraman 7.5 89,123
2007 Suç Kameraman 7.7 2,680

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Kameraman
Yapım Yöneticisi
7.1 30,636

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 1,040,537

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.9 329,158

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 39,508

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Kameraman 8.2 745,923

28 Gün
2000 Komedi Kameraman 6.0 39,433

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 238,545

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Kameraman 7.6 84,744

Kusursuz
1999 Komedi Kameraman 6.4 16,232

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 135,678
1999 Aksiyon Kameraman 4.9 24,253

8 Milimetre
1999 Suç Kameraman 6.5 113,934

Kuşatma
1998 Aksiyon Kameraman 6.3 63,666
1998 Dram Kameraman 6.2 1,453

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Kameraman 5.5 17,616

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 50,141

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 77,727

İspanyol Mahkum
1997 Dram Kameraman 7.3 20,110

İz Peşinde
1996 Komedi Çeşitli 6.0 6,922
1994 Dram Kameraman 6.7 2,693
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018