Giriş Kayıt
Noel Quinn

Noel Quinn


Sesler

Noel Quinn, sesler.

Hayal Ve Görüntü (1972), Careful, He Might Hear You (1983), (2007) Not: Seni Seviyorum (2007), (2002) Ateş Krallığı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sesler 7.0 68,458
2013 Gerilim Sesler 5.8 73

Ne Yaptın Richard?
2012 Dram Sesler 6.3 4,204

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Sesler 6.7 29,806
2011 Dram Sesler 6.5 21,740
2007 Dram Sesler 8.1 60,536

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Sesler 7.1 188,620
2005 Komedi Sesler 3.2 6,738

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Sesler 5.9 20,627

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Sesler 6.9 17,752

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Sesler 6.2 117,603
2001 Komedi Sesler 6.3 7,413

Aşkmatik
2000 Komedi Sesler 5.9 6,121
2000 Komedi Sesler 6.3 1,483

Çılgın Mambo
2000 Komedi Sesler 6.0 1,815
2000 Biyografi Sesler 6.1 1,495

Beş Kızkardeş
1998 Dram Sesler 6.3 3,180
1998 Dram Sesler 6.6 1,334

Boksör
1997 Dram Sesler 7.1 16,748

Küçük Kasap
1997 Komedi Sesler 7.2 8,558

Özgürlüğün Bedeli
1996 Biyografi Sesler 7.2 27,108

Siradisi bir kadin
1996 Dram Sesler 6.5 3,726
1996 Suç Sesler 6.3 248
1983 Dram Sesler 7.1 620

Hayal Ve Görüntü
1972 Dram Sesler 7.2 3,956
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018