Giriş Kayıt
Mary Quinn

Mary Quinn


Yapım Yöneticisi

Mary Quinn, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 946

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 70,701

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Çeşitli 3.8 41,528
2007 Dram Çeşitli 4.2 146
2007 Korku Çeşitli 5.4 2,956

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Çeşitli 5.7 12,080

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 58,928
2006 Fantastik Çeşitli 3.8 1,037
2005 Korku Çeşitli 4.7 1,901

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Çeşitli 5.2 7,350

Hayalet Sesler
2005 Dram Çeşitli 5.5 44,783
2005 Aksiyon Çeşitli 2.3 39,955
2004 Komedi Çeşitli 5.6 3,353
2000 Dram Çeşitli 7.5 990
Dizi Altyazıları
Vikings (5,814) Supernatural (2,616) Titans (2,519) The Flash (1,714) The Gifted (1,277) Doctor Who (1,230) The Big Bang Theory (1,059) Outlander (1,058) La Casa de Papel (1,007) Black Mirror (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018