Giriş Kayıt
Lesley Quinn

Lesley Quinn


Sanat Bölümü

Lesley Quinn, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 928,856

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Çeşitli 7.7 469,176

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Çeşitli 7.9 469,087

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 473,182

Öldüren Oyun
2002 Korku Çeşitli 4.9 5,248

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Çeşitli 7.6 548,155

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Çeşitli 6.4 172,600
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018