Giriş Kayıt
Kelly J. Quinn

Kelly J. Quinn


Sesler, Editör

Kelly J. Quinn, sesler, editör.

(1993) Sıkı Atışlar 2 (1993), (1993) Yırtık Rahibe 2 (1993), (1993) Ayı Jack (1993), (1991) 29th Street (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Sesler 5.5 43,069

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Sesler 6.7 104,131

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Sesler 6.6 76,429

Ayı Jack
1993 Dram Sesler 6.5 3,583

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 11,791

Yaratık 3
1992 Aksiyon Sesler 6.4 248,145
1991 Komedi Sesler 7.3 2,290

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Editorial Department 6.8 43,309
1989 Aksiyon Editorial Department 6.0 28,729
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018