Giriş Kayıt
Hannah Quinn

Hannah Quinn


Yönetmen Asistanı

Hannah Quinn, yönetmen asistanı.

Ölüm Fısıltısı (2014), Neverland (2011), Çocuklarım İçin (2002), Beş Kızkardeş (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 2,496
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,089
2016 Fantastik Yönetmen Asistanı 5.3 3,861

Marslı
2015 Macera Yönetmen Asistanı 8.0 685,005

Ölüm Fısıltısı
2014 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 12,264
2014 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.8 1,392

Telekinezi
2013 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 3,818
2013 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.7 5,750
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 67

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 1,650
2011 Macera Yönetmen Asistanı 6.5 9,539
2011 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.2 2,560

Son Umut
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 431,284

Yaşam Koşusu
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 714
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 874

Yetim Çocuğa Türkü
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 3,530
2002 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 11,466

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 120,108

Çocuklarım İçin
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 6,021

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 341,079
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 1,202

Gladyatör
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.5 1,220,140
1998 Dram Yönetmen Asistanı 4.7 319

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.6 1,119,256

Beş Kızkardeş
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,253
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,342
1997 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 1,682

Uzayda Konvoy
1996 Macera Yönetmen Asistanı 5.2 6,167
1996 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 542

O Da Bir Ana!
1996 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 2,376
1996 Suç 0 6.4 251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019