Giriş Kayıt
Darren Quinn

Darren Quinn


Kameraman

Darren Quinn, kameraman.

Büyülü Tarla (2013), (1995) Rob Roy (1995), (2002) The Importance of Being Earnest (2002), (2000) The 10th Kingdom (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 6.2 16,843

Büyülü Tarla
2013 Dram Kameraman 6.3 9,223
2011 Belgesel Kameraman 7.6 772
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 76,672
2010 Aksiyon Kameraman 5.1 552

Kurt Adam
2010 Dram Kameraman 5.8 97,184

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.9 62,551

Öldüren Cazibe
2007 Dram Kameraman 5.8 9,234

Mister Foe
2007 Dram Kameraman 7.0 11,805

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 10,028

Ayrılık Yalanları
2005 Dram Kameraman 6.5 3,864
2005 Aksiyon Kameraman 5.2 98,839
2004 Biyografi Kameraman 6.6 10,371

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 237,657
2002 Dram Kameraman 7.2 10,747
2002 Komedi Kameraman 6.9 20,877

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Kameraman 6.6 5,082

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Kameraman 6.7 204,315
2000 Macera Kameraman 8.4 16,210
1997 Suç Kameraman 7.3 228
1997 Biyografi Kameraman 6.9 13,695

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Kameraman 6.3 9,937
1996 Biyografi Kameraman 6.3 32,003
1996 Macera Kameraman 6.6 19,826
1996 Macera Kameraman 7.0 18,920
1995 Aksiyon Kameraman 6.9 38,111

Düğmelerin Savaşı
1994 Macera Taşıma Bölümü 7.5 3,710

İnsan Olmak
1994 Komedi Kameraman 5.4 3,614

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Kameraman 7.3 15,358
1993 Komedi Kameraman 3.8 4,449
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019