Giriş Kayıt
Terrie Quinlan

Terrie Quinlan


Terrie Quinlan,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanet 2
2015 Korku Çeşitli 5.3 40,012

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Çeşitli 5.2 84,298

Ekspres
2008 Biyografi Çeşitli 7.3 18,441
2003 Dram Çeşitli 7.1 3,057
2001 Dram Çeşitli 6.0 338

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Çeşitli 7.0 68,747
1997 Komedi Çeşitli 7.0 6,150
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019